Jennifer Lopez viert 55ste verjaardag met groots Bridgerton-feest

Ben Affleck miste het 55e verjaardagsfeest van J.Lo. Jennifer Lopez laat het feest dit jaar vroeg beginnen. Voorafgaand aan haar 55e verjaardag op 24 juli organiseerde het multi-koppelteken het ultieme verjaardagsfeest in de Hamptons, waar ze een groot deel van haar zomer heeft doorgebracht.

Meerdere gasten kwamen naar de locatie, gekleed tot in de puntjes in kledij uit het Regency-tijdperk, van lange baljurken tot jurken met dramatische empire-taillelijnen, waaronder de moeder van Lopez, Guadalupe Rodríguez, die werd gefotografeerd in een hemelsblauwe jurk met witte kanten details.

Opvallend ontbrak echter bij het evenement de echtgenoot van Lopez, Ben Affleck. Mensen meldden dat de extravagante affaire met het Bridgerton-thema een enorme onderneming was waarbij ‘vrachtwagens met meubels en bloemen’ betrokken waren, maar ook ‘een paardentrailer, bediende, beveiliging, [en] obers’.

‘Page Six’ meldde dat gasten werden getrakteerd op een paardenkoets. Meerdere gasten kwamen naar de locatie, gekleed tot in de puntjes in kledij uit het Regency-tijdperk, van lange baljurken tot jurken met dramatische empire-taillelijnen, waaronder de moeder van Lopez, Guadalupe Rodríguez, die werd gefotografeerd in een hemelsblauwe jurk met witte kanten details. Opvallend ontbrak echter bij het evenement de echtgenoot van Lopez, Ben Affleck.

error: Kopiëren mag niet!