Marktmeester Anoesa: “Het is belangrijk om terug te geven aan de gemeenschap”

“Het is belangrijk om terug te geven aan de gemeenschap en om de ouderen te eren voor alles wat ze voor ons hebben gedaan. Het is hartverwarmend om te zien hoe dankbaar en blij de mensen zijn als ze een donatie ontvangen. We proberen zoveel mogelijk mensen te helpen en bij te dragen aan een betere samenleving.” Mooie woorden van Centrale Markt marktmeester Sergio Anoesa in een interview met de redactie van Dagblad Suriname.

De samenwerking tussen districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo Noord-Oost en de marktmeester met de groothandelaren verloopt erg goed. Ze hebben een goede band en zijn samen in staat om veel mensen te helpen. Zo hebben ze onlangs een grote hoeveelheid verse groenten gedoneerd aan twee kindertehuizen in de omgeving en beide tehuizen waren hier erg blij mee.

“Vanwege de huidige slechte economische situatie in het land hebben de districtscommissaris en ik gemeend groenten op te kopen en te doneren. Zelfs de marktvensters en de grote handelaren doen eraan mee.”

Anoesa zegt dat ze in de toekomst deze projecten willen blijven uitvoeren en nog meer mensen helpen. “We willen zoveel mogelijk impact maken en laten zien dat we samen sterk staan. Het is belangrijk om elkaar te steunen en te helpen, vooral in tijden van nood.”

“We zijn dankbaar voor alle steun en donaties die we ontvangen en hopen dat we nog veel meer mensen kunnen helpen in de toekomst. Samen kunnen we echt een verschil maken en iets goeds doen voor onze gemeenschap. Het budget is vaak niet toereikend voor projecten die uitgezet zijn. Niet onbekend bij ons, maar er is altijd een manier om deze kosten te dekken. Sommige projecten zijn stilzwijgend. We hoeven ze niet altijd kenbaar te maken, zolang het er oprecht en eerlijk aan toe gaat.”

“Solidariteit belangrijker dan politiek gekibbel”

“We zullen altijd helpen, ongeacht politieke redenen. Daarom willen we blijven strijden en ons inzetten om de huidige uitdagingen te overwinnen. Samen kunnen we veel bereiken en laten zien dat solidariteit en saamhorigheid belangrijker zijn dan politiek gekibbel. Laten we samen blijven werken aan een betere toekomst voor ons allemaal.”

CS

error: Kopiëren mag niet!