Miljardairszoon Anant Ambani huurt iconisch landgoed twee maanden af voor huwelijksreis

Anant Ambani, de zoon van de rijkste man van India, en Radhika Merchant hebben onlangs hun huwelijk gevierd in Mumbai, waar een extravagante vierdaagse ceremonie plaatsvond met een prijskaartje van 111 miljoen euro. Tijdens deze feestelijkheden traden beroemdheden zoals Rihanna, Kim en Khloé Kardashian en John Cena op.

Voor de gelegenheid huurden de Ambani’s maar liefst 100 privéjets om gasten van over de wereld te vervoeren en reserveerden ze alle vijfsterrenhotels in de omgeving.

Na het huwelijksfeest zijn de festiviteiten echter nog niet ten einde. Het koppel heeft een zevensterren hotel in Stoke Park, nabij Londen, gereserveerd voor een huwelijksreis van twee maanden. Deze exclusieve locatie is eigendom van Mukesh Ambani, de vader van Anant, en biedt luxe faciliteiten waaronder bekroonde restaurants en een wellnesscentrum.

De familie Ambani heeft het landgoed recent gerenoveerd, waarbij het wordt gezien als een ‘speeltuin voor miljardairs’ en dit heeft tot enige frustratie geleid bij de voormalige leden van de golfclub die daar actief waren. De beveiliging is aangescherpt voor de verwachte prominente gasten, inclusief politici en royals. De extravagant geplande huwelijksreis zal naar verwachting net zo luxueus zijn als het huwelijk zelf, wat de status van de Ambani’s als symbolen van ongekende rijkdom verder onderstreept.

error: Kopiëren mag niet!