Bianca Censori riskeert 6 maanden cel voor té onthullende outfit

Bianca Censori (29), de vrouw van rapper Kanye West, riskeert een celstraf van 6 maanden vanwege het dragen van een nietsverhullende outfit.

Censori liep door Los Angeles in een volledig doorzichtig topje, waarin heel haar bovenlichaam zichtbaar was. Dat valt volgens de lokale autoriteiten onder verstoring van de openbare orde.

Bianca deed vele hoofden draaien, toen ze over de drukke straten van LA liep in niets meer dan een klein, beige onderbroekje en een compleet doorzichtig topje dat niets aan de verbeelding overliet. Ze droeg daaronder geen bh. Volgens ooggetuigen was ze volledig ontbloot, op haar billen na. Probleempje: dat is niet legaal in Californië. Het is een misdaad om bewust je genitaliën of naakte lichaam te tonen in het openbaar, of op eender welke andere plaats waar het iemand zou kunnen intimideren of ergeren.

Gezien het de eerste keer is dat Censori haar borsten in het openbaar ontbloot, komt ze er waarschijnlijk met een boete of een waarschuwing op haar strafblad vanaf.

Maar als ze ervoor kiest om buiten de lijntjes te blijven kleuren – haar outfits lijken telkens minder stof te bevatten – loopt ze het risico op de maximumstraf: zes maanden in de cel, en een boete tot 1.000 dollar. Daarnaast zal ze dan ook verplicht geregistreerd worden als zedendelinquent. Intussen hebben verschillende eigenaren van populaire restaurants in de streek via sociale media laten weten dat Bianca niet meer welkom is in hun eettent.

error: Kopiëren mag niet!