Priyanka Chopra vierde onlangs haar 42e verjaardag met ‘incredible husband’ Nick Jonas

De actrice, die ‘The Bluff’ aan het filmen is in Australië, is donderdag 18 juli 42 jaar geworden. Op vrijdag 19 juli deelde de actrice een lief bericht over het vieren van haar 42e verjaardag. “Het was een werkverjaardag dit jaar”, luidt het bijschrift van Chopra terwijl ze poseerde voor meerdere bloembedden, liefdeshartjes en ballonnen met haar initialen “PCJ”.

“Ik heb er in de loop der jaren zoveel van gehad en ik ben tot de conclusie gekomen dat dit een van mijn favoriete manieren is om mijn verjaardag te vieren”, vervolgt ze. “Om te doen waar ik van houd, op een filmset.”

Chopra bedankt vervolgens haar man Nick Jonas, 31, – met wie ze dochter Malti Marie, 2, deelt – voor het feit dat ze zich ‘speciaal’ voelde, ondanks dat hij niet fysiek bij haar was op haar speciale dag.

“Bedankt aan mijn geweldige echtgenoot die zijn aanwezigheid op zo’n speciale manier liet voelen, ook al was hij er niet @nickjonas”, schreef ze voordat ze vertelde hoe iedereen die met haar samenwerkte van haar verjaardagseten had genoten. “De Dosa-truck voor de bemanning”.

In de tweede dia van de post worden Chopra’s costars en filmploeg vastgelegd terwijl ze Happy Birthday voor haar zingen, terwijl de derde foto een plaquette bevat met de tekst ‘Miss Ercell’, de naam van haar personage in The Bluff.

error: Kopiëren mag niet!