Lenny Kravitz onderbreekt concert om telefoontje van ‘grote broer’ Denzel Washington op podium aan te nemen

Niemand laat Denzel naar de voicemail gaan. Lenny Kravitz omderbrak een concert om een ​​FaceTime-oproep te beantwoorden van goede vriend en ‘broer’ Denzel Washington. Halverwege de show of niet, Kravitz zorgde ervoor dat hij antwoordde. “Het spijt me”, sprak de zanger het publiek toe met zijn telefoon in de hand. “Mijn grote broer heeft me net gebeld om hallo te zeggen. Kennen jullie allemaal Denzel Washington?”

Kravitz hield vervolgens zijn telefoon omhoog naar de menigte en later naar de cameraman om een ​​glimlachende Washington aan de andere lijn te laten zien.  “Zeg hallo tegen Italië”, zei Kravitz tegen zijn vriend voordat hij eraan toevoegde: “Oké, broer. Ik hou van je. Ik bel je later.”

De Grammy-winnaar is onderweg geweest voor zijn internationale Blue Electric Light Tour, gelanceerd ter promotie van zijn twaalfde studioalbum met dezelfde naam. Het telefoontje werd aangenomen tijdens zijn bezoek aan Italië afgelopen weekend, waar hij optrad op het Lucca Summer Festival en het Umbria Jazz Festival.

Zijn volgende stops omvatten Zwitserland, Tsjechië, Polen, Duitsland en Hongarije. Kravitz en Washington zijn al dertig jaar vrienden.  De acteur was in maart gastspreker tijdens Kravitz’s Walk of Fame-ceremonie in Hollywood, waar hij sprak over hun ‘nauwe broederschap’. Washington zei: “We zijn al heel lang met elkaar verbonden… we zijn broers. Ik hou van Lenny Kravitz zoals ik van geen enkele andere broer in mijn leven heb gehouden.”

error: Kopiëren mag niet!