Sheynnis Palacios straalt als de zon in Latijns-Amerikaans ontwerp nu Miss Universe-periode ten einde loopt

Sheynnis is een van de meest geliefde Miss Universe-gerechtigden geworden. Miss Universe Sheynnis Palacios neemt over een paar maanden afscheid van haar titel en ze zorgt ervoor dat ze deze op een modieuze manier afsluit.

Gedurende haar regeerperiode gaf de Nicaraguaanse schoonheid iets terug aan gemeenschappen over de hele wereld met haar humanitaire werk, altijd met een glimlach en prachtige outfits, waarbij ze ontwerpen presenteerde die de Latijns-Amerikaanse mode vierden.

In een recente Instagram-post in samenwerking met Miss Universe poseerde Palacios in een prachtige gele jurk van ontwerpster Nathalie Kriado.

Kriado staat bekend om haar maximalistische gala-ontwerpen en heeft een boetiek in San José, Puerto Rico.  Ze poseerde met glad haar en een natte blik achter haar oren, waardoor haar gezicht zichtbaar was. De gele jurk had een korsettopje met een hoge split aan de voorkant met een gigantische strik.

Ze droeg vorige week, op 11 juli, een wit pak van dezelfde ontwerper.

Als de eerste Nicaraguaanse die de kroon wint, heeft Palacios zich toegewijd aan het onder de aandacht brengen van getalenteerde ontwerpers in Colombia, Nicaragua en Mexico. Haar stylist,

Keyther Estevez, heeft haar het hele jaar door gekleed met prachtige Latijns-Amerikaanse ontwerpers zoals Kriado, Miguel Genao, Giannina Azar, Wanda Taveras en meer. De 24-jarige titelhoudster heeft de wereld rondgereisd als onderdeel van haar uitgebreide tournee, waarbij ze de organisatie vertegenwoordigde en als mondiale ambassadeur goede doelen promootte.

Palacios is een van de meest geliefde titelverdedigsters geworden en zal binnenkort haar kroon doorgeven.

Miss Universe 2024 wordt voor het eerst sinds 2007 op 28 september 2024 in Mexico gehouden. Ze zal haar opvolgster kronen aan het einde van de ceremonie, ter gelegenheid van de 73e Miss Universe-verkiezing. Tot die tijd zal ze blijven toeren.

error: Kopiëren mag niet!