Wie Is Usha Vance, de Vrouw van JD Vance?

Usha Vance kwam in de nationale schijnwerpers toen ze haar man, senator JD Vance, vergezelde tijdens de Republikeinse Nationale Conventie nadat Donald Trump hem had aangekondigd als zijn running mate. Usha, 38, is een Yale Law School afgestudeerde en advocaat voor civiele geschillen. Ze werkte eerder als griffier voor Hooggerechtshofrechter John Roberts en rechter Brett Kavanaugh. Het echtpaar trouwde in 2014 en heeft drie kinderen.

Usha, dochter van Indiase immigranten, zou de eerste Hindoe-echtgenoot van een president of vice-president zijn als Trump wordt gekozen. Hoewel ze terughoudend was om meer publieke bekendheid te krijgen, ondersteunt ze actief haar man. Ze zei in een interview dat hun interreligieuze huwelijk succesvol is door veel communicatie. JD Vance grapte dat debatteren met zijn vrouw hem goed heeft voorbereid op politieke discussies.

JD Vance, auteur van *Hillbilly Elegy*, bood in 2020 zijn excuses aan bij Trump voor eerdere kritiek en werd een supporter. Hij werd in de Senaat gekozen tijdens de tussentijdse verkiezingen van 2022.

error: Kopiëren mag niet!