Lichamen aangetroffen op vuilnisbelt in Kenia: verdachte bekent moord op 42 vrouwen

Een vermoedelijke seriemoordenaar die is opgepakt nadat negen lichamen zijn aangetroffen op een vuilnisbelt in Kenia, heeft bekend 42 vrouwen te hebben vermoord. Dat meldt de politie maandag.

Op de vuilnisbelt in Mukuru, een sloppenwijk ten zuiden van de Keniaanse hoofdstad Nairobi, zijn de afgeopen dagen negen lichamen gevonden. Zeker acht daarvan zijn vrouwen. Het gaat om vrouwen tussen de 18 en 30 jaar, van wie de lijken in stukken zijn gesneden en zich “in verschillende stadia van ontbinding” bevonden, liet de politie zondag al weten.

De 33-jarige Collins Jumaisi Khalusha werd maandag opgepakt in Nairobi. Hij bekende 42 vrouwen te hebben gedood en gedumpt op de vuilnisbelt. Een machete, gebruikt om de slachtoffers in stukken te snijden, is gevonden tijdens een huiszoeking bij de verdachte, die op ongeveer honderd meter van de vuilnisbelt woont.

Het lichaam van het eerste slachtoffer werd afgelopen vrijdag aangetroffen. Het blijkt de vrouw van de vermoedelijke dader te zijn. Volgens de politie heeft hij haar gewurgd en daarna in stukken gesneden.

error: Kopiëren mag niet!