‘Jeukpoeder Bende’ weer actief in Delhi, India

De beruchte ‘Itch Gang’ zijn weer actief in India. De bendeleden strooien ongemerkt jeukpoeder op een slachtoffer, voordat ze zijn tas stelen. 

Een schokkende video op social media toont het moment waarop een bende een overval pleegt nadat ze jeukpoeder op hun slachtoffer hebben gestrooid. De virale beelden tonen het werk van de Khujli Gang, ook wel bekend als de ‘Itch Gang’, in Sadar Bazaar, Delhi, India.

Een man met een tas, die het doelwit was van de bende, werd gefilmd toen hij een winkel binnenkwam. Hij ziet er extreem ongemakkelijk uit en begint zichzelf in paniek over zijn hele nek te krabben. Maar hij kan de jeuk niet verlichten en trekt daarom zijn T-shirt uit en zet de tas neer.

Terwijl hij afgeleid is, worden leden van de bende de winkel binnen gezien. Een van de bendeleden loopt nonchalant rond, doet alsof hij winkelt voordat hij de tas grijpt en snel weggaat.

De bende is berucht geworden in India, met beelden die viraal gaan van hun misdaden. De politie van Delhi onderzoekt de misdaden en dringt er bij het publiek op aan om verdachte activiteiten te melden.

error: Kopiëren mag niet!