Akshay Kumar: “De industrie is blij als mijn films niet werken, mensen zien het graag”

In een recent interview bespreekt Akshay Kumar hoe hij omgaat met de ups en downs in zijn carrière en herhaalt hij zijn overtuiging dat ‘hard werken’ de sleutel tot dit alles is. Akshay Kumar heeft in zijn decennialange carrière zowel succes als mislukkingen doorstaan.

In een openhartig gesprek met Galatta Plus onthult hij dat zelfs als zijn films niet presteren zoals verwacht, dit door sommigen in de filmindustrie als een reden tot feest wordt gezien. Op de vraag van de interviewer of hij vindt dat er meer aandacht wordt besteed aan iemand als hij, omdat hij een van de topsterren van het land is als het gaat om de resultaten van zijn films, was Akshay het daarmee eens. “Ja, die is er. Mensen zien het graag als drie-vier-vijf films niet werken. Wees altijd de man van een producer; Neem zijn pijn als een film niet werkt”, zegt hij.

Anant Ambani en Radhika Merchant gaan vrijdagavond trouwen. De acteur zal de festiviteiten echter missen. omdat hij positief testte op Covid-19. Een bron vertelde aan HT City: “Akshay Kumar had reclame gemaakt voor zijn nieuwste release Sarfira toen hij zich onwel voelde, en besloot zich te laten testen nadat hem werd verteld dat sommige bemanningsleden van zijn promotieteam positief waren getest op covid.”

Akshay was onlangs te zien in Bade Miyan Chote Miyan en Sarfira, dat vrijdag uitkwam. Hij heeft talloze films op zijn naam staan, waaronder Khel Khel Mein, Sky Force, Singham Again, Jolly LLB 3, Welcome to the Jungle, Hera Pheri 3 en Shankara. Hij debuteert binnenkort in Telugu met Kannappa.

error: Kopiëren mag niet!