Door EBS-werkzaamheden is Sophia’s Lustweg vanaf 3e Rijweg tot en met 14 augustus afgesloten

De N.V Energie Bedrijven Suriname ( EBS) zal in het kader van het Electric Power Project werkzaamheden uitvoeren vanaf vandaag, maandag 15 juli, tot en met woensdag 14 augustus. In verband hiermee zal de Sophia’s Lustweg vanaf de 3e Rijweg voor alle verkeer komende van zowel het westen als vanuit het oosten, worden afgesloten. 

Het verkeer komende vanuit het westen moet vanaf de 4e Tijweg via de Maisuruweg en vervolgens de Kwattaweg rechts afslaan naar de richting van het stadscentrum. 

Indien de wens is te rijden naar het zuiden en men komt van de Noordpolderdam, dan kan via de 4e Rijweg en vervolgens de Commissaris Weythingweg de plaats van bestemming bereikt worden. 

Afhankelijk van het verloop van de werkzaamheden zal bestemmingsverkeer over de Sophia’s Lustweg worden toegelaten tot dichtbij de plek van de werkzaamheden. Aan alle weggebruikers wordt gevraagd de aanwijzingen van de politie en de verkeersborden stipt op te volgen. 

Om een bestemming op tijd te bereiken wordt men geadviseerd de reisroute enigszins aan te passen en het liefst te vervroegen, vanwege de te verwachten hoge verkeersintensiteit op de Kwattaweg en de Commissaris Weythingweg, als enige uitvalswegen.

error: Kopiëren mag niet!