LL Cool J gaat in op het gerucht over de strijd tegen Jay-Z in de club

De Queens-legende heeft eindelijk het verhaal achter de legendarische rapstrijd tussen de twee reuzen opgehelderd. Tijdens een sitdown-interview met Charlamagne Tha God werd LL Cool J gevraagd naar zijn geruchten over gevechten met Jay-Z.

Een van die geruchten die al jaren de ronde deed, was dat ze elkaar tegenkwamen op een willekeurige parkeerplaats in Manhattan en begonnen te vechten. Vermoedelijk werd LL uitgelachen, omdat hij een couplet gebruikte uit zijn nummer ‘Funkadelic Relic’ uit 1993 van zijn album 14 Shots to the Dome.

Toen hem werd gevraagd naar datzelfde gerucht, zei de legende van Queens het volgende: “Oké, laten we praten over wat het werkelijk is. Allereerst heb ik geen couplet uit ‘Funkadelic Relic’ gerapt. Oké?  Dat is het eerste ding. Het is onzin.  Het is niet waar. Wat er wel gebeurde, is dat ik de man zie, hij is in de club en probeert geld te flitsen om mijn aandacht te trekken, en ik kijk van: oké. En toen kwam zijn man Sauce [Money] naar me toe en rappin ‘.”

“Dus ik had een paar rijmpjes … onthoud, ik ben nu in albums. ‘Weet je, dit zijn jongens die die deal niet hebben gehad. Dus toen ik geen deal had, had ik een koffer met rijmpjes. Nu ben ik bezig met albums. Sauce zei wat rijmpjes. Ik zei een paar rijmpjes. Toen zei ik een klein liedje: ‘Ain’t No Stopping This.’ Een klein beetje. Toen kwam Jay aan het rappen. Ik had geen rijmpjes meer, b. In geen enkel scenario was ik volledig geladen en klaar om te rijmen. Als dat zo was, ben ik niet bepaald de eerste rapper met wie je in die shit terecht wilt komen.”

error: Kopiëren mag niet!