Zendaya probeert de populairste zomer haartrend van Londen

Zendaya wordt vaak gezien terwijl ze rondhangt in de Londense parken met haar Britse vriend Tom Holland, en terwijl ze daar is, lijkt het erop dat ze aantekeningen heeft gemaakt over de Britse schoonheidsscene. 

Tijdens de persavond van Jeremy O Harris’s Slave Play in het Noel Coward Theatre op woensdag debuteerde de acteur met een gloednieuwe haarkleur, en het is er een waar de Britse meiden op dit moment dol op zijn. Het krullende haar van Zendaya ziet er zonovergoten en gezond uit in een tint honingblond, met een opgefleurde tint rond haar gezicht (ook wel de Scandinavische haarlijn genoemd). 

Nadat ze het had gestyled in een rommelig, ongedaan knotje (een favoriet op de A-lijst voor de zomer), combineerde Zendaya de look met een bronzen oog en een onberispelijke huid.

Ze is niet de eerste beroemdheid die kiest voor een lichtere, helderdere, honingkleurige tint in haar haar; eerder deze week debuteerde Emilia Clarke ook met een soortgelijke kleur door haar lokken, nadat ze haar kenmerkende diepe brunette had ingeruild voor een zonovergoten tint.  Andere honingblonde fans zijn Rihanna en Suki Waterhouse, die allebei al een tijdje deze kleur dragen.

error: Kopiëren mag niet!