Alles over de 30-karaats verlovingsring van Lauren Sánchez van Jeff Bezos 

Jeff Bezos vroeg Lauren Sánchez in 2023 ten huwelijk met een roze kussenvormige verlovingsring. De verlovingsring van Lauren Sánchez van miljardair Jeff Bezos is een serieuze bling.

De voormalige tv-presentator en oprichter van Amazon bevestigden hun romance in januari 2019. Na ruim vier jaar daten stelde Bezos de vraag in mei 2023 aan Sánchez terwijl het paar op vakantie was in Zuid-Frankrijk.

De verlovingsring van Sánchez is voorzien van een grote kussengeslepen diamant gezet op een platina band. Nadat het nieuws over het voorstel naar buiten kwam, vertelde een bron aan PEOPLE dat Sánchez “in de wolken” was over zijn verloving met Bezos.  “Niemand heeft haar ooit gelukkiger gezien”, aldus de bron. “Ze is opgetogen dat ze verloofd is met Jeff. Hij is haar prins.”

In een gesprek met Vogue in november 2023 vertelde Sánchez dat, hoewel de trouwplannen van het paar nog onbeslist waren, ze “honderd procent” van plan is de achternaam van Bezos aan te nemen.

Wat betreft het worden van de vrouw van een miljardair, zei de mediapersoonlijkheid dat ze voorbereid is op de verantwoordelijkheid. “Ik denk dat er veel kansen zijn die daarmee gepaard gaan, en ik neem die kansen zeer serieus”, zei ze. “We kijken elkaar altijd aan en zeggen: ‘Wij zijn het team.’ Dus alles wordt gedeeld.” Van het ontwerp tot het voorstel: hier is alles wat u moet weten over de verlovingsring van Lauren Sánchez.

error: Kopiëren mag niet!