Richard Gere geniet van zonovergoten vakantie met vrouw en twee zonen voordat hij aan nieuw hoofdstuk begint

De Pretty Woman-acteur trok naar het Portugese paradijs ‘De Azoren’. Richard Gere, 74, en zijn Spaanse vrouw, Alejandra Silva, 41, beginnen aan een nieuw avontuur terwijl ze zich voorbereiden om de Verenigde Staten te verlaten en zich in Madrid te vestigen.

Alejandra is sinds 2018 getrouwd en heeft de achternaam van haar man aangenomen en staat nu bekend als Alejandra Gere. Het echtpaar, samen met hun twee jonge kinderen, Alexander, 5, en James, 4, willen graag verbinding maken met hun Spaanse roots. Maar voordat ze de grote stap zetten, genieten ze van een heerlijke familievakantie. Na een stop in Spanje o

m een ​​Maná-concert bij te wonen in het WiZink Center – waar Richard zijn gitaarvaardigheden demonstreerde naast de band, met wie hij al meer dan twintig jaar een vriendschap onderhoudt – vertrok het gezin naar de eilanden van de Azoren. 

Alejandra deelde een ontroerend moment op Instagram en plaatste een foto van hun spelende kinderen aan de kust, met als onderschrift: ‘Kostbare momenten, kostbare cadeaus.’

De Azoren, een Portugees paradijs, zijn een populaire bestemming in Europa geworden, bekend om zijn prachtige natuur, panoramische paden, warmwaterbronnen en rustige sfeer. Ondanks de groeiende populariteit blijft het ver verwijderd van het massatoerisme, een kwaliteit die de familie Gere zeer waardeert, vooral met hun aanstaande verhuizing in het verschiet.

error: Kopiëren mag niet!