“Dankbaar dat overheid mij helpt met koopkrachtversterking in deze moeilijke tijd”

Een vrouw vertelt aan de redactie van Dagblad Suriname dat ze blij is met de sociale steun die ze heeft ontvangen. Ze heeft haar eerste koopkrachtversterking ontvangen en voelt zich dankbaar dat de overheid haar helpt in deze moeilijke tijd. Ze weet echter dat deze steun niet voor altijd zal duren en is daarom voorbereid om zelfstandig te blijven zorgen voor haar inkomen.

Juliette K. vertelt: “Ik ben gewend om kleine dingen te verkopen, zoals zelfgemaakte koekjes, sieraden of kleding. Ik ben vastberaden om door te blijven gaan met mijn kleine handeltjes, zelfs als de steun van de overheid stopt. Ik geloof dat ik door hard te werken en creatief te zijn, mijn eigen inkomen kan blijven genereren.”

Ze benadrukt dat ze niet afhankelijk wil zijn van anderen en dat ze graag zelfstandig wil zijn. Ze is vastbesloten om haar eigen weg te vinden, ongeacht de omstandigheden. Haar positieve instelling en doorzettingsvermogen zijn bewonderenswaardig en laten zien dat ze een sterke en zelfstandige vrouw is.

Sociale steun is een belangrijk aspect van koopkrachtversterking in Suriname. Door middel van sociale steun kunnen mensen geholpen worden bij het verbeteren van hun financiële situatie en het versterken van hun koopkracht. 

Het is belangrijk dat de overheid en maatschappelijke organisaties in Suriname zich blijven inzetten voor het bieden van sociale steun aan mensen die het nodig hebben. Op deze manier kan de koopkracht van kwetsbare groepen in de samenleving worden versterkt en kunnen zij zichzelf beter kunnen redden in de maatschappij. Het is dan ook belangrijk dat er voldoende middelen en ondersteuning beschikbaar worden gesteld om sociale steun te kunnen blijven bieden aan mensen in Suriname die het nodig hebben.

CS

error: Kopiëren mag niet!