Vicepresident Brunswijk: “Minister Raghoebarsing van Financiën is het probleem”

‘Het totale volk wordt voor de gek gehouden met de begrotingen’ 

“Wanneer we begrotingen goedkeuren in het parlement. als we een miljoen opbrengen voor een project en het wordt aangenomen in de Nationale Assemblee, dan is het wet. Dan moet je je aan de begroting houden. Maar niets is minder waar. Het totale volk, het parlement en iedereen wordt voor de gek gehouden. Een begroting is geen garantie voor middelen. Ook de missives die worden geslagen zijn geen garantie. De minister van Financiën en Planning, Stanley Raghoebarsing, is het probleem, hij maakt geen middelen vrij. Niemand van de ABOP mag scoren.” 

Zo sprak vicepresident Ronnie Brunswijk heel fel woensdag over het uitblijven van middelen voor vooral ministeries die worden beheerd door ABOP. “Ik wacht al drie jaren op middelen voor het verbouwen van het Kabinet van de Vicepresident. Niets is overgemaakt, nada, geen cent.”

Brunswijk toonde enkele documenten aan de aanwezige pers voor de aanvang van de reguliere Raad van Ministers-vergadering.

“Maar het gebouw waar de Belastingdienst moet komen wordt wel in rap tempo verbouwd. Iedereen mag het weten en iedereen kan dan zelf oordelen. Wees eerlijk en zeg dat er geen geld is. Dan weten we dat, maar wat nu gebeurt is misleiding en verkeerd”, aldus een nogal boze vicepresident.

error: Kopiëren mag niet!