Winkelier (62) trapt klant in elkaar na woordenwisseling over een verrot ei

De 62-jarige winkelier S.N., die woonachtig is in de omgeving van de Bakkieweg, is door de politie van het bureau Latour op dinsdag 2 juli aangehouden.

De winkelier wordt ervan verdacht die bewuste dag een klant, na een woordenwisseling over een verrot ei, in elkaar te hebben getrapt, waarbij een tand van het slachtoffer is gebroken. Uit het voorlopige politieonderzoek is gebleken, dat de aangever A.M. twee eieren bij de winkelier had gekocht en bij thuiskomst opmerkte dat één van de eieren verrot was. 

A.M. stuurde zijn zus om de eieren te ruilen of de winkelier het geld terug te vragen. S.N. wilde echter niets daarvan horen, gooide het ei dat in een broodzakje was weg en joeg de vrouw uit de winkel. 

De zus ging naar huis en kwam  vervolgens samen met haar broer A.M. terug naar de winkel. Er ontstond daarbij een woordenwisseling tussen de twee mannen, waarbij A.M. een pompoen uit de winkel nam en wegliep. De winkelier ging de klant achterna en maakte hem de pompoen afhandig, waarna S.N. de klant enkele trappen toebracht. Hierdoor is een tand van het slachtoffer A.M. gebroken. 

De politie van bureau Latour die ter plaatse kwam, sloeg de verdachte in de boeien.

De verdachte S.N. is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!