Vp Brunswijk: “Ik ben de meest integere persoon van Suriname”

“Ik ben de meest integere persoon in Suriname en ik ben trots op mijzelf. Toen iedereen bang was voor de dictator ben ik opgestaan en heb ik strijd geleverd. Alle integere mensen zaten in stil en deze niet integere mens heeft strijd geleverd.” Zo reageerde vicepresident Ronnie Brunswijk woensdag fel op zijn integriteit.

De leider van de ABOP ging voor aanvang van de reguliere Raad van Ministers vergadering desgevraagd in op zijn kansen bij de volgende verkiezingen. 

“Als ik niet integer was en ben, zou ik niet op deze plek staan. Het zijn de mensen die jaloers zijn die deze dingen zeggen”, sprak de Brunswijk woensdag. “Elk mens is integer op zijn gebied. Ik ben in Gods ogen integer, dat weet ik.” 

Volgens Brunswijk is het zijn partij die overal in het land beweegt. Of het nou de gebieden zijn in Boven-Suriname of aan de Marowijne, of diverse inheemse gebieden tot zo ver als Kwamalasamutu en de districten Nickerie, Commewijne en Saramacca, de geelzwarte partij is overal. Brunswijk is overtuigd van verkiezingswinst, gelet op zijn eigen populariteit.

error: Kopiëren mag niet!