Leerlingenvoorstelling “Fragments of Dance History” 

Moira Morroy’s Movement Studio (MMMS) presenteert met trots haar jaarlijkse leerlingenvoorstelling op 6 en 7 juli in Theater Thalia. De titel is “Fragments of Dance History”. Het thema richt zich op de ontwikkeling van dans als podiumkunst, een fascinerende reis die fragmentarisch wordt weergegeven door diverse choreografieën.

De jaarlijkse leerlingenvoorstellingen van Moira Morroy’s Movement Studio staan bekend om hun diversiteit aan dansstijlen, waaronder jazz, modern en contemporaine dans. Het thema van dit jaar belooft een nog grotere verscheidenheid, dankzij de gepresenteerde choreografieën die de evolutie van dans als kunstvorm verkennen.

De voorstelling wordt verder verrijkt door gastoptredens van bekende artiesten zoals Tanuya Manichand, Jules Brewster, Lilian Sprangers (Balletschool Charlotte Sprangers) en Cersinio Apai. Deze getalenteerde dansers zullen samen met de leerlingen van MMMS een onvergetelijke avond vol dans en cultuur verzorgen.

Het bijwonen van “Fragments of Dance History” biedt een avond vol vermaak en ondersteunt de danskunst. Op zaterdag 6 juli begint de voorstelling om 19:00 uur en zondag 7 juli om 18:00 uur.

Nadere informatie over de voorstelling is te vinden op de Facebook-pagina van Moira Morroy’s Movement Studio of u kunt contact maken met Moira Morroy (597) 850 1607. Wij nodigen u van harte uit om te komen naar deze dansvoorstelling.

error: Kopiëren mag niet!