Dakota Johnson chillt met de kinderen van vriend Chris Martin op muziekfestival Glastonbury

Chris moest met zijn band Coldplay optreden, dus Dakota hield de kinderen die hij deelt met Gwyneth Paltrow gezelschap. Dakota Johnson schijnt de moeder te zijn die iedereen graag wil hebben, eerder had ze het leuk met de kinderen van Jeremy Allen White op het strand, nu chillt ze met de kids van Chris Martin en Gwyneth Paltrow op het iconische Engelse muziekfestival Glastonbury.

Dakota hangt niet voor iedereen de nanny de uit – van de kinderen van Jeremy is ze de peetmoeder en van de kinderen van Chris is ze de stiefmoeder. Zij en Chris zijn al geruime tijd samen (sinds 2017), dus ook zijn dochter Apple Martin (20) en zoon Moses Martin (18) kent ze inmiddels goed.

Het was voor alle drie dan ook vast geen straf om. op Glastonbury samen het optreden van hun vriend en vader te bekijken terwijl hij met zijn band Coldplay op het podium stond.

Tijdens het optreden werden Dakota en Apple samen vastgelegd, en Moses werd niet veel verder gespot. Tussen het swingende publiek vielen ze bijna niet op – ook zij stonden gewoon lekker te genieten van het optreden. De beelden van de drie zijn afkomstig uit een livestream van BBC.

People laat weten dat verschillende media in maart deelden dat Dakota en Chris in het geniep al jaren verloofd zouden zijn, dus wie weet zijn ze achter de schermen druk bezig met het plannen van een bruiloft. Het bijwonen van een Coldplay-concert moet voor Dakota bijzonder zijn, want in 2017 staken de dating-geruchten de kop op toen ze bij een concert van de band werd gespot en vorig jaar nog bracht Chris haar tijdens een concert in Italië een heuse serenade.

error: Kopiëren mag niet!