Scarlett Johansson bevestigt rol in Jurassic World 4

Scarlett Johansson (39) kan niet geloven dat ze volgend jaar te zien is in de nieuwe ‘Jurassic World’-film. De Amerikaanse actrice is groot fan van de franchise en is dolgelukkig met het script van de nieuwe film.

“Ik ben een enorme Jurassic Park-fan”.

In gesprek met ComicBook vaste Scarlett na maandenlange speculatie dat ze in de nieuwe film, die als werktitel Jurassic World 4 heeft, te zien zal zijn. Volgens de actrice was ‘alles’ de reden dat ze graag in de film mee wilde spelen. “Het was een van de eerste films die ik in de bioscoop heb gezien. Ik kan me nog goed herinneren dat ik ‘m daar zag. Het was levensveranderend, het was waanzinnig”, zegt Scarlettn. “Ik kan niet zeggen hoe enthousiast ik ben.”

De eerste Jurassic Park-film, over een soort dierentuin met genetisch gecreëerde dinosauriërs, kwam in 1993 uit. Daarna kwamen in 1997 en 2001 nog een vervolg, voordat er in 2015 een nieuwe draai aan de franchise werd gegeven met de komst van de eerste Jurassic World-film. In 2018 en 2022 volgden deel twee en drie uit deze reboot, het nog naamloze deel vier staat gepland voor 2025.

Scarlett is vooral zeer te spreken over het script, geschreven door David Koepp. Hij was ook verantwoordelijk voor het script van de eerste twee Jurassic Park-films. “Het script is zo goed, David Koepp heeft het geschreven. Hij kwam na bijna dertig jaar terug om het script te schrijven. Hij is er zo enthousiast over, het is geweldig.”

De actrice aasde al langere tijd op een rol in de filmreeks. “Ik moet mezelf knijpen. Ik probeer al ruim tien jaar op elke mogelijke manier in de franchise te komen”, zegt ze. “Ik zei dingen als: ‘Ik ga wel dood na vijf minuten. Ik laat me door wat dan ook opeten. Ik zal hand-en-spandiensten verrichten, ik doe er alles voor!’ Het feit dat het nu is gelukt, is echt ongelofelijk. Ik kan het niet geloven.”

error: Kopiëren mag niet!