Rihanna officieel nieuwe gezicht van Dior’s J’Adore-geur

Vers van de lancering van Fenty Hair heeft Rihanna een nieuwe deal binnengehaald. De ‘Lift Me Up’-zangeres is het nieuwe gezicht van Dior’s klassieke J’Adore-geur, zo maakte het modemerk dinsdag (18 juni) bekend. “De geur, die ik al zo lang ken en liefheb, betekent zoveel voor vrouwen”, zei Rihanna in een verklaring aan Women’s Wear Daily.

“Ik kijk er vooral naar uit om deel te nemen aan dit avontuur en eraan bij te dragen via mijn wereld, mijn verhaal, mijn roots, maar ook via mijn creativiteit en mijn eigen vrouwelijkheid.”

Om de nieuwe samenwerking kracht bij te zetten, plaatste Dior een foto van Rihanna op Instagram met het onderschrift: “Christian Dior is werkelijk verheugd om icoon Rihanna te verwelkomen, wiens brede talenten, opmerkelijke schoonheid en universele aantrekkingskracht nu de wereld van J’adore belichamen.”

Rih Rih was medeondertekenaar van de samenwerking en schreef dinsdag op X: “The secret is out”.

De oprichter van Fenty Beauty zal op 1 september verschijnen in een komende campagne, gemaakt door fotograaf Steven Klein. “De keuze voor Rihanna als het volgende gezicht van J’Adore lag voor ons voor de hand”, zegt Véronique Courtois, CEO van Parfums Christian Dior. “Ze is niet alleen een van de grootste en machtigste artiesten aller tijden, ze is ook multigetalenteerd, een succesvolle ondernemer, een toegewijd humanitair persoon, moeder van twee kinderen en een unieke schoonheid.”

De damesgeur van Dior balanceert bloemig en fruitig met geurnoten van ylang-ylang, Turkse Damascusroos, jasmijn grandiflorum en Indiase jasmijn sambac.

error: Kopiëren mag niet!