Video-Goals -Spectaculaire Doelpunten Helpen Turkije Georgië te Verslaan in Euro-thriller

DORTMUND, Duitsland (AP) – Turkije versloeg toernooidebutant Georgië met 3-1 in een spannende EK-wedstrijd, dankzij een schitterend doelpunt van de 19-jarige Arda Guler. Guler, die uitkwam voor Real Madrid, scoorde in de 65e minuut een prachtig schot en werd de jongste doelpuntenmaker ooit op het EK, waarmee hij Cristiano Ronaldo’s record verbrak.

De wedstrijd werd gekenmerkt door felle concurrentie en een intense sfeer, mede door de fanatieke Turkse supporters. Ondanks Georgië’s bewonderenswaardige inzet, waaronder een gelijkmaker van Georges Mikautadze en meerdere gemiste kansen in blessuretijd, bezegelde invaller Kerem Akturkoglu Turkije’s overwinning met een doelpunt in de laatste seconden.