Heiwerkzaamheden in kader bouw brug over Saramaccakanaal

Binnen het project “Improving Transport Logistics and Competitiveness in Suriname”, ondersteund door de Inter-Amerikaanse Ontwikkelingsbank (IDB), heeft het ministerie van Openbare Werken de opdracht verleend aan China Road and Bridge Cooperation and Kuldipsingh Infra Joint Venture voor het uitvoeren van het project “Constructie van de brug over het Saramaccakanaal”. 

Ten behoeve van het bovengenoemd project zullen binnenkort heiwerkzaamheden worden uitgevoerd voor de realisatie van de fundering voor de nieuwe brug. Heiwerkzaamheden betreffen het inslaan van palen in de ondergrond met behulp van een heistelling. 

De heiwerkzaamheden zullen, naar verwachting, als volgt uitgevoerd worden: 

Periode van uitvoering 19 juni 2024 t/m 17 juli 2024 

Werkdagen: maandag t/m zondag 

Werktijden: 07:00u. – 17:00u. 

Verwachte hinder tijdens de uitvoering omvat: 

• Geluidsoverlast: Gezien de omvang van de operatie, is enige geluidsoverlast onvermijdelijk; 

• Trillingen: Vanwege de diepte waarop de peilen geheid moeten worden, wordt verwacht dat er trillingen voelbaar zullen zijn binnen een straal van circa 50 meter; 

• Bouwverkeer: Het bouwverkeer van en naar de bouwplaats zal toenemen. De aannemer dankt de gemeenschap bij voorbaat voor het opgebrachte begrip en streeft ernaar het ongerief tot een minimum te beperken. 

Voor klachten, vragen of suggesties met betrekking tot de werkzaamheden kan contact worden opgenomen met: Supervision On – Site Aanmeldpunt: Industrieweg Noord 19 (naast Traverco) 

Whatsapp: +(597) 896-3955 Website: www.itlcs.sr (Bron foto: itlcs.sr)

error: Kopiëren mag niet!