United Business Fair op komst

The United Business Fair wordt een driedaags ‘business to business event’ waarbij alle topzaken binnen het bedrijfsleven van Suriname hun waar, hun diensten en nieuwe innovaties zullen tentoonstellen. Dit unieke platform is ook de enige plek waar buitenlandse ondernemingen gericht hun diensten of merken kunnen positioneren. Deze beurs met als doelgroep alle managers, ondernemers en geïnteresseerden op wo-, hbo- en mbo-niveau, zal starten op 22 maart en duurt tot en met 24 maart. De locatie is de hal van de Kamer van Koophandel en Fabrieken. Verder zal er op het terrein van KKF een groot paviljoen gebouwd worden met als bestemming een complete ‘food court’, kunsttentoonstelling en ‘outdoor adventuring’.
Tijdens dit gebeuren zullen de categorieën ‘Reizen & Eco Resorts’, ‘Vastgoed & Investeringsprojecten’, ‘Luxe Bolides & Sportauto’s’, ‘Sportvissersboten’, ‘Kunst’, ‘Innovatie’, ‘Opleidingen’, ‘Horloges & Juwelen’, ‘Telecom & ICT’, ‘Architecture & Interiors’, ‘Advertising’, ‘Fashion’, ‘Banking’, ‘Cosmetics & Beauty’ en ‘Cuisines’ zich profileren. Tijdens de Nachten van de Mode zullen 3 nachten lang verschillende gerenommeerde merken onder meer avondkleding, vrijetijdskleding en sportkleding showen op de 20 meter lange catwalk. Ook zullen er per dag 2 uur live flitsen van deze business en lifestyle beurs worden uitgezonden.
Suriname gaat met 6 procent langzaam maar zeker vooruit en dat vloeit door naar alle lagen van de bevolking. ‘We zitten in de beginfase. Vanwege dit gebeuren willen wij een platform creëren, zodat Suriname zich internationaal beter kan positioneren. Het ligt ook in de bedoeling om de nationale en internationale banden te versterken.’ Suriname’s leading business to business event wordt mogelijk gemaakt door United Magazine en het SBF.

error: Kopiëren mag niet!