Orchid: De nieuwe standaard in culinaire excellentie en lokale gastvrijheid in Suriname

The Torarica Group kondigt met trots de lancering aan van Orchid, gevestigd in het gerenommeerde Royal Torarica Hotel. Orchid belooft een verfijnde toevoeging te zijn aan de bloeiende culinaire scene van Suriname, gekenmerkt door een fusie van lokale smaken en internationale verfijning.  

Met nadruk op voortreffelijke service en een ongeёvenaarde culinaire beleving, weerspiegelt de opening van Orchid de diepgewortelde visie van de Torarica Group om Suriname te positioneren als een favoriete bestemming voor reizigers. 

Als lokale pionier streeft de Torarica Group ernaar om gasten een onvergetelijke ervaring te bieden, gebaseerd op decennia van expertise en toewijding aan excellentie.

Orchid markeert een nieuw tijdperk in de culinaire geschiedenis van Suriname, waar het fungeert als een stralend middelpunt voor fijnproevers en levensgenieters die op zoek zijn naar verrukkelijke gerechten, hartverwarmende gastvrijheid en een onvergetelijke culinaire reis. 

Het restaurant is dagelijks open voor ontbijt van 06:00 tot 10:00 uur, lunch van 12:00 tot 16:00 uur, en diner van 18:00 tot 22:00 uur. Voor vragen kunt u bellen naar 471500, extensie 5371, of mailen naar [email protected]

Torarica Groep

error: Kopiëren mag niet!