Brad Pitt is heel even te zien in ‘Deadpool 2’

Volgende maand komt de nieuwe Deadpool-film Deadpool & Wolverine uit. Dit zal de derde film zijn met de superheld in de hoofdrol, gebaseerd op het Marvel Comic-personage.

In 2018 kwam al een vervolg op Deadpool met Deadpool 2 en in die film maakt Brad Pitt een kleine cameo. Let op: SPOILERS! Deadpool 2 werd geregisseerd door David Leitch en geschreven door Rhett Reese, Paul Wernick, Drew Goddard en Ryan Reynolds.

Reynolds hernam zijn rol als Wade Wilson alias Deadpool. Ook te zien in de film zijn Josh Brolin, Morena Baccarin, Julian Dennison, Zazie Beetz, T. J. Miller, Brianna Hildebrand en Jack Kesy.

In Deadpool 2 sluit Deadpool vriendschap met een mutant genaamd Russel (Dennison), die gezocht wordt door de autoriteiten, maar hij belandt zelf in de gevangenis met Russel. Ze kunnen uiteindelijk ontsnappen. Nog steeds vastbesloten om Russel te beschermen, stelt Deadpool de X-Force – een team van mutanten – samen om een huursoldaat genaamd Cable (Brolin), die door de tijd reist, te stoppen met het doden van Russel. Een van de leden van de X-Force is The Vanisher, die onzichtbaar is.

Er is maar een milliseconde in de film dat je The Vanisher ziet en dat is het moment dat je Pitt kan zien. Het is echt een ‘knipper met je ogen en je mist het’-verschijning. In de film moet het team skydiven terwijl er heel wat wind is. Alle leden halen het niet, behalve Deadpool en Domino, dus ook The Vanisher niet. Hij wordt geëlektrocuteerd en het is op dat moment dat we Pitt te zien krijgen.

De reden voor de cameo van Pitt was simpel: Reynolds belde hem en Pitt dacht: ‘Waarom ook niet?’ Pitt werd eerst overwogen voor de rol van Cable voordat planningsproblemen hem ervan weerhielden deze te accepteren. Hij filmde zijn cameo als The Vanisher in twee uur tijdens de postproductie.

error: Kopiëren mag niet!