Beyoncé viert begin van Pride met in regenboogkleuren geklede spijkertas

De denimpopcultuurlooks die in het homobewustzijn leven, zijn bijna te talrijk om te tellen: het iconische matchingmoment van Britney en Justin.  Katy Perry’s patchwork-denimjurk uit de MTV VMA’s van 2014.  De verblindende, jeansachtige pasvorm van Lady Gaga uit de muziekvideo ‘Marry the Night’ – de lijst gaat maar door.

Dus, wat is een betere manier voor Beyoncé om het begin van Pride te vieren dan met een subtiel denimaccessoire?

Afgelopen weekend zette de “Texas Hold ‘Em”-zangeres haar reeks stijlvolle looks voort door een nieuw ensemble op Instagram te plaatsen, met een knipoog naar de LGBTQ+-gemeenschap: een denim tas met handvat aan de bovenkant en afbeeldingen van regenboogvlaggen op de voorkant gestikt. 

En hoewel ze vaak niet iemand is die een onderschrift achterlaat, benadrukte de Grammy-winnaar de boodschap van liefde door een emoji met een paars hart toe te voegen.

Sinds de release van haar Cowboy Carter-album in maart heeft Beyoncé de westerse stijl echt omarmd, of ze nu met hoeden van tien liter rockt of met zadelklare chaps. En hoewel deze look iets meer rocker-zwaar was, geven de denim-achtige accenten van de superster duidelijk aan dat ze haar cowgirl-tijdperk niet snel zal verlaten.

error: Kopiëren mag niet!