Ronaldo  helpt Portugal aan 3-0 vriendschappelijke overwinning op Ierland

Cristiano Ronaldo scoorde tweemaal in de tweede helft tijdens Portugal’s 3-0 overwinning op Ierland, mogelijk zijn laatste internationale optreden op eigen bodem, als voorbereiding op Euro 2024. Joao Felix opende de score in de 18e minuut na een goed uitgevoerde corner. Vier minuten later maakte Ronaldo de 2-0 met een afgeweken vrije trap. In de tweede helft scoorde de 39-jarige opnieuw met zijn linkervoet en voegde na een uur nog een doelpunt toe, wat zijn totaal op 130 internationale doelpunten bracht in 207 wedstrijden. Er wordt gespeculeerd dat Ronaldo na Euro 2024 zijn internationale carrière zou kunnen beëindigen. Zijn teamgenoot Ruben Neves benadrukt echter dat Ronaldo nog steeds een belangrijke rol te spelen heeft