Bewoners Veldhuizenlaan willen geen bardancing in omgeving

De bewoners van de Veldhuizenlaan, Johannes Mungrastraat en omgeving zijn fel gekant tegen de opening van een dans- en drinkgelegenheid in hun woonwijk. Ze hebben ernstige bezwaren tegen de aanvraag van een vergunning voor een bardancing op de hoek van deze twee wegen. Het verzoek tot het verkrijgen van de vergunning is gedaan op 19 februari 2013. De buurtbewoners vinden dat deze openbare vermakelijkheid negatieve zaken teweeg zal brengen, die inbreuk zullen plegen op de kwaliteit van het leven in de buurt.
Zaken als geluidsoverlast, parkeerproblemen, aan- en afrijden van auto’s, hanggroepen in de nabijheid van de bar, luidruchtige verbale communicatie ten gevolge van alcoholgebruik en het verstoren van de nachtrust willen de bewoners voorkomen. ‘Vechtpartijen die zeker niet zullen uitblijven, met of zonder wapens’, behoren ook tot één van de bezwaren. ‘We willen hiermee niet geconfronteerd worden, omdat het zal leiden tot een totale ontwrichting van het leefmilieu.’
De bewoners vragen dc Mike Nerkust van Paramaribo Zuid-West om de zaak op zo’n manier af te handelen, dat er begrip wordt getoond voor de bezwaren en dat de levenskwaliteit van de buurt niet in het geding komt. De brief naar de dc is ondertekend door 36 buurtbewoners.

error: Kopiëren mag niet!