Angelina Jolie en Brad Pitt’s dochter Shiloh dienen officieel aanvraag in om hun naam te veranderen

Te midden van de voortdurende juridische strijd van Angelina Jolie en Brad Pitt heeft Shiloh Jolie-Pitt juridisch verzocht om de ‘Pitt’ uit haar achternaam te schrappen, volgens documenten die TMZ op 30 mei heeft verkregen.

De aanvraag komt terwijl Shiloh een nieuw hoofdstuk van haar leven binnengaat. Volgens de documenten werd haar verzoek tot naamswijziging ingediend op 27 mei, de dag van haar 18e verjaardag en de exacte dag waarop ze volwassen werd.

Naast Shiloh, Brad en Angelina coparent-kinderen Maddox, 22, Pax, 20, en Zahara, 19, evenals de tweeling Vivienne en Knox, 15.

E! News nam contact op met de vertegenwoordiger van Brad, maar kreeg geen commentaar. Maar het lijkt erop dat Shiloh niet de enige in de familie is die haar naam tegenwoordig inkort. Vorige week meldden meerdere media dat Vivienne’s naam verscheen als ‘Vivienne Jolie’ in de affiche voor de nieuwe Broadway-musical The Outsiders, die de 15-jarige samen met Angelina hielp produceren.

En de oudste dochter van Angelina en Brad, Zahara, heeft er ook voor gekozen om af te zien van een achternaam met koppelteken.

Angelina nam tenslotte afscheid van de achternaam van vader Jon Voight om Angelina Jolie te worden, en Brad werd geboren als William Bradley Pitt voordat hij zijn voornaam verliet toen hij naar L.A. verhuisde om te gaan acteren. Blijkbaar zit het in de familie.

error: Kopiëren mag niet!