Papa Wiki 2022 (Zo.9- Zo.16 juni 2024)

Vaders, sterk en moedig

Van 09 – 16 juni 2024 wordt wederom “Papa Wiki” (Vaderweek) georganiseerd. Het thema is dit jaar “Vaders, sterk en moedig!”. Dat sluit aan op het jaarthema i.v.m. het 25 jarig bestaan van Stichting Man Mit’ Man (MMM). Tijdens “Papa Wiki” wordt aan de gemeenschap gevraagd speciale aandacht te schenken aan de rol van vaders.

Van vaders wordt evenals van moeders veel gevraagd. Het past dan ook deze beide groepen van harte te ondersteunen en waardering te tonen voor hun inzet.  Moeders én vaders dragen immers bij aan de vorming van hun kinderen en hun omgeving. Hoe meer inzicht kinderen krijgen over wie hun ouders echt zijn, hoe beter ze zichzelf begrijpen. 

MMM vraagt al 25 jaar om speciale aandacht voor mannen en vaders in onze samenleving. Door het organiseren van verschillende activiteiten w.o. toerusting, wordt een bijdrage geleverd aan het ontwikkelen van gezonde gezinnen en een gezonde samenleving. 

Om Papa Wiki 2024 te doen slagen, wordt een beroep gedaan op alle actoren* in de samenleving om door middel van programma’s en activiteiten die speciaal gericht zijn op het versterken van het vaderschap, uit te voeren. Films, songs, lezingen, interviews, toespraken, discussies, workshops, drama, quiz, spelletjes, radio/tv/FB programma’s en artikelen met vaderschap als thema, moeten bijdragen tot meer inzicht in en waardering voor het vaderschap.

Er wordt door MMM een agenda samengesteld voor Papa Wiki. Heeft u een activiteit, stuur dan tot uiterlijk 08 juni 2024 deze informatie (activiteit, datum, tijd, locatie, doelgroep) via een Whattsapp bericht op naar 8522418. De activiteiten worden in de Papa Wiki Agenda opgenomen en verspreid. Zo wordt de gemeenschap geïnformeerd wat in eerder genoemde week te gebeuren staat. 

Paramaribo, 31 mei 2024

Stichting Man Mit’ Man

error: Kopiëren mag niet!