Moana (Auli’i Cravalho) is ouder en wijzer geworden voor haar nieuwe avontuur Moana 2

Moana keert dit jaar terug naar het grote scherm voor een langverwacht vervolg op de gelijknamige animatiefilm. In Moana 2 steekt de jonge avonturierster de oceanen weer over voor een nieuw avontuur, maar hoe zit die tijdlijn eigenlijk binnen de Disney-wereld in elkaar?

De animatiefilm Moana was een gigantische hit voor Disney, dus een tweede deel kon natuurlijk niet uitblijven bij de studio. Na de heftige avonturen van de jonge meid uit het eerste deel, is ze nu klaar voor een nieuwe missie.

Disney heeft naast de trailer nu ook de officiële synopsis onthuld. Hieruit blijkt dat Moana 2 zich drie jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel afspeelt. Daarmee is Moana dus ook een stukje ouder en wijzer.

De officiële synopsis luidt: Moana en Maui worden na drie jaar herenigd voor een nieuwe reis samen met de bemanning van zeelieden. Na een onverwachte oproep van haar voorouders, moet Moana naar de verre zeeën van Oceanië reizen.

Moana 2, met de stemmen van Auli’i Cravalho en Dwayne ’the Rock’ Johnson, is vanaf 27 november in de bioscoop te bewonderen.

error: Kopiëren mag niet!