Ariana Grande zal ‘The Boy Is Mine’ tijdens haar live tv-debuut zingen in ‘The Tonight Show’

De zangeres-actrice keert terug voor haar elfde optreden in de late night talkshow van Jimmy Fallon. Toen Ariana Grande ‘We Can’t Be Friends’ zong, had ze het zeker niet over Jimmy Fallon. De Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol heeft Grande aangekondigd als talk- en muzikale gast voor de aflevering van 6 juni van de door Emmy genomineerde late-night show op donderdag 30 mei via de officiële Instagram-pagina van de show.

Vooral het aanstaande optreden van Grande is bijzonder. Dit zal de elfde gastplek van de ‘7 Rings’-zangeres zijn in The Tonight Show, evenals haar eerste late-night interview sinds 202. Grande zal ‘The Boy Is Mine’ ten gehore brengen, de nieuwste single van haar Billboard 200-topper Eternal Sunshine en bespreek haar nieuwste LP. 

De officiële videoclip voor “The Boy Is Mine”, waarvan sommige fans speculeren dat You-acteur Penn Badgley de hoofdrol zal spelen, zal de volgende dag, 7 juni, verschijnen.

2024 is al een topjaar geweest voor Grande, en enkele van haar grootste momenten moeten nog komen. Op het hoogtepunt van het jaar verdiende ze haar achtste Billboard Hot 100 nummer 1-single met de house-banger “Yes, And?” (hitlijst gedateerd 27 januari), wat haar hielp om Beyoncé gelijk te trekken voor de achtste Hot 100-hitlijsttoppers onder vrouwelijke solisten.

Grande speelt Glinda the Good Witch in Erivo’s Elphaba, terwijl Michelle Yeoh, Jonathan Bailey, Jeff Goldblum, Bowen Yang, Peter Dinklage,  Ethan Slater en Keala Settle completeren de cast.

error: Kopiëren mag niet!