Blake Lively danst met haar dochters tijdens de Eras Tour Show van Taylor Swift in Madrid 

De echte naamgenoten van de Folklore-personages van Taylor Swift waren aanwezig bij de Eras Tour-show van woensdag 29 mei in Madrid, waarbij Blake Lively haar dochters, James, Inez en Betty meebracht om de eerste van de twee popsterren te zien optreden in Estadio Santiago Bernabéu.

Fancamera’s legden de actrice vast die interactie had met concertbezoekers voordat de show begon, terwijl ze rondliep in een afgesloten VIP-gedeelte op de stadionvloer met haar kinderen en de zusjes Haim – Danielle, Este en Alana.

Tijdens het drie uur durende optreden van Swift maakte Lively video’s van haar dochters en danste vrolijk met hen op nummers als ‘Shake It Off’. Fancamera’s legden de actrice vast die interactie had met concertbezoekers voordat de show begon, terwijl ze rondliep in een afgesloten VIP-gedeelte op de stadionvloer met haar kinderen en de zusjes Haim-Danielle, Este en Alana.

Tijdens het drie uur durende optreden van Swift maakte Lively video’s van haar dochters en danste vrolijk met hen op nummers als ‘Shake It Off’.

Het laatste concert van Swift is niet de eerste keer dat Lively en haar dochters een Eras-show bijwonen. Ze waren ook bij het optreden van de zangeres in Philadelphia in mei, waar ze een speciale shout-out op het podium kregen van de headliner zelf en Reynolds zei in een recent TODAY-interview: “Mijn vrouw en kinderen zijn bij vijf van hen geweest, vijf of zes nu.”

Lively speelde onlangs in It Ends With Us, een verfilming van de gelijknamige bestsellerroman van Colleen Hoover. De trailer van het project verscheen slechts een paar weken voor het Eras-concert en bevatte nog een van Swift’s Folklore-fanfavorieten: ‘My Tears Ricochet’. 

error: Kopiëren mag niet!