Olympiakos 1-0 Fiorentina: El Kaabi Scoort Winnaar in Verlenging, Europa Conference League Titel Binnen

Olympiakos secureerde hun eerste grote Europese trofee door Fiorentina in de Europa Conference League-finale met 1-0 te verslaan na verlenging. In een intensieve en fysieke wedstrijd konden beide teams niet scoren binnen de reguliere speeltijd. Ayoub El Kaabi brak de impasse in de 116e minuut door een voorzet van Santiago Hezze te benutten. Het doelpunt werd bevestigd na een nerveuze VAR-check voor buitenspel.

Dit betekende een tweede opeenvolgende nederlaag in de finale voor Fiorentina. Olympiakos-coach Jose Luis Mendilibar vierde dit historische moment voor de club. Ondanks enkele kansen van Fiorentina en een afgekeurd doelpunt wegens buitenspel, hield Olympiakos stand om de overwinning veilig te stellen.