Dwayne ‘The Rock’ Johnson vestigt Guinness Book-wereldrecord

Dwayne ‘The Rock’ Johnson wordt beschouwd als een pionier van twee industrieën, gebaseerd op de vele stappen die hij heeft gemaakt in het professionele worstelen en Hollywood.

In een recent bericht op social media onthulde Johnson dat het Guinness Book of World Records nu nog twee van zijn indrukwekkende prestaties heeft erkend.

Op X onthulde Johnson dat het Guinness Book of World Records de ervaren professionele worstelaar heeft bevestigd als zowel de “meest gevolgde acteur op TikTok” als de “meest gevolgde Amerikaanse man ter wereld”. “Cool spul om een ​​@GWR in te stellen. Meest gevolgde acteur op TikTok. Meest gevolgde Amerikaanse man ter wereld”, schreef hij.

Niet zo slecht voor een kind met een puistig gezicht en een afro die opgroeide en alleen beroemd werd door het dragen van een heuptasje en het optrekken van een wenkbrauw. Er wordt mij altijd gevraagd wat de sleutel is tot het hebben van echte macht [en] invloed op sociale media? Wees reëel en wees authentiek. Wees aardig en wees goed voor mensen. Deel de lessen die je hebt geleerd zowel goede als slechte  Lach nog wat meer om jezelf. En onthoud altijd: de gouden regel: het is leuk om belangrijk te zijn, maar het is belangrijker om aardig te zijn ~ dj ps.. en drink tequila.”

Na een sterke WWE WrestleMania 40-prestatie lijkt het erop dat Johnson goed bezig is. Momenteel filmt de ster zijn volgende film, ‘The Smashing Machine’, die later dit jaar zal verschijnen.  Als de film een ​​hit wordt, zou 2024 een van de meest succesvolle jaren voor Johnson van de afgelopen jaren kunnen worden.

error: Kopiëren mag niet!