Snoop Dogg: “Drake en Kendrick Lamar Beef hebben ervoor gezorgd dat mensen eindelijk weer rappen”

Snoop Dogg beschrijft zijn ware gevoelens over de vete tussen Drake en Kendrick Lamar. Volgens de Doggystyle-artiest heeft de kloof een voortdurende, positieve impact op hiphop. “Nou, het enige dat ik over dat hele scenario wil zeggen, is dat ik ze allebei een compliment wil geven omdat ze de lat hoger hebben gelegd wat betreft songteksten, wat betreft het maken van liedjes en schrijven, omdat het schrijven naar een hoger niveau is getild sinds de confrontatie of hoe je het ook noemt, wat ze ook hebben meegemaakt”, legde de 52-jarige uit aan Entertainment Tonight.

“Dat zijn mijn neven. Ik zit er niet middenin. Ik steun ze allebei en dat zijn persoonlijke zaken, niet mijn zaken”, voegde hij eraan toe, waarbij hij duidelijk maakte dat hij geen partij kiest.

Een gemoduleerde versie van de stem van Snoop Dogg werd door de Toronto-artiest gebruikt in de rap beef in ‘Taylor Made Freestyle’. Snoop Dogg ging verder met het uitwerken van de kwestie en voegde eraan toe: “Wat betreft wat ze deden voor de industrie en het rapspel, ze lieten je weer rappen”, en voegde eraan toe: “Je kunt niet op jouw manier mompelen en je een weg banen naar een nummer niet meer, vriend. Dus bedankt allemaal.”

Drake versus Kendrick Lamar evolueerde van jaren van vermeende stiekeme disses naar gerichte oneliners, naar volledige diss-tracks eerder dit jaar, waarbij beide artiesten mikten op de vermeende morele mislukkingen van de ander.

Snoop Dogg is niet de enige in Californië rapveteraan die zijn mening geeft over de sparringwedstrijd.  Ice-T zei: “Het spijt me als ik niet geïnteresseerd ben in de huidige Rap Beef of willekeurige mannelijke roddels… ik ben een HUSTLER.”

Buiten de westkust hebben de vertegenwoordigers van Harlem, Cam’Ron en Ma$e, Kendrick Lamar tot overwinnaar uitgeroepen, terwijl de Chicago-presentator Common uitriep: “Dit is echt een ongelooflijke strijd.”

error: Kopiëren mag niet!