Jong Marienburg verliest van Black Tiger

In de competitie van de Sportbond Commewijne (SBC) heeft Black Tiger van Rust en Werk met 1-2 kunnen winnen van Jong Marienburg. De ruststand was 1-1. Lionel Troeno scoorde voor Jong Marienburg, Howard Sodiko en Miquel Sotroardjo deden dat voor Black Tiger. Vios was te sterk voor Jong Blue Wings in de tweede helft. De eerste helft was 0-0, eindstand werd 4-1. Orlando Vanan, Erick Amatredjo, Rodiio Donner en Richy Mertodikromo scoorden voor Vios, Raymond Corsten voor Jong Blue Wings. Ellen won na een 1-1 ruststand met 2-1 van Mega. Moreno Rotgans en Romario Rothers scoorden voor Ellen, Stivano Nash voor Mega. Locomotief verloor met 2-3 van Toronto. Shilton Doelahasorie en Richen Doelahasorie scoorden voor Toronto, terwijl Clifton Kromoredjo van Locomotief in eigen doel scoorde. Voor Locomotief kwamen de goals van Vincent Akaamba. In de U-20 klasse waren er twee partijen. Toronto versloeg Jong Blue Wings met 6-0 door goals van Shilton Doelahasorie (3x), Dwane Nassio (2x) en Arsinio Bron. Ellen blikte Vios in met 5-1 door treffers van Moreno Rotgans (4x) en Romano Autar. Asmodikromo redde de eer voor Vios.