A$AP Rocky mastered statement broek

A$AP Rocky is een powerdresser, de definitie van. Wie anders zou een eigen op maat gemaakte Goyard-tas met alleen een broek kunnen overtreffen? Toegegeven, alleen Rocky zou een broek op coutureniveau willen bereiken, maar toch.

Na het filmen met Spike Lee op 22 mei begroette Rocky het warme weer in New York zoals Rocky dat doet: grote sieraden, een grotere Goyard-tas en de grootste broek. Je zou gelijk hebben als je denkt dat Rocky’s AWGE-fied Goyard-tas het belangrijkste evenement is, omdat dat in elke andere situatie het geval zou zijn. Het is een klassieke Rocky flex: een bekend luxestuk heeft hem op zijn kop gezet, gewoon beter gedaan.

In dit geval maakte Rocky wat magie met Goyard’s Artois PM-tas van $ 2.200, een kleinere en geliktere versie van de vergelijkbaar uitgespeelde en tot de dood gedupeerde Saint Louis GM-tas. Rocky draagt ​​dus niet alleen een minder gebruikelijke Goyard, maar hij heeft deze natuurlijk naar waanzinnige nieuwe hoogten gebracht met all-over AWGE-branding, waarbij hij voortborduurt op de monogramservice die doorgaans wordt aangeboden voor Goyard-tassen, terwijl hij zijn eigen merk vertegenwoordigt.

Er gebeurt daar veel. En toch wordt zelfs zijn enorm coole Goyard-tas overstemd door Rocky’s typisch weergaloze broek. Niemand draagt een coolere broek draagt ​​dan A$AP Rocky. Dat is een feit: zelfs als hij een pak draagt, zijn de billen van Rocky voortdurend op punt.

error: Kopiëren mag niet!