Frank Lo Kim Lin nieuwe voorzitter schaakbond

Tijdens de verdaagde algemene ledenvergadering van de Surinaamse Schaakbond afgelopen zondag werd een nieuw bestuur gekozen. Er was een kandidatenlijst samengesteld bestaande uit een combinatie van kader van de diverse schaakverenigingen. Frank Lo Kim Lin is bij acclamatie gekozen tot de nieuwe voorzitter. Het vorige bestuur stond onder leiding van Carlos dos Ramos. De overdracht aan Lo Kim Lin werd symbolisch gedaan middels een map met documenten, een beamer alsook een banner van de Surinaamse Schaakbond.
Het nieuwe bestuur bestaat verder uit de leden John Ramdat Tewarie, Ricardo dos Ramos, Ruben Soetosenojo en Vishay Hardwarsing. De nieuwe voorzitter Lo Kim Lin presenteerde een concept jaarprogramma dat binnen 2 weken gefinaliseerd zal worden. De eerste schaakactiviteiten zullen de schaakexamens en het kwalificatietoernooi voor het landskampioenschap zijn.
Het oud-bestuur werd bedankt voor de inzet in de afgelopen periode en het nieuwe bestuur heeft aangegeven het schaakgebeuren in Suriname tot grotere hoogten brengen.

error: Kopiëren mag niet!