Lionel Richie is opnieuw grootvader geworden

Lionel Richie (74) is opnieuw grootvader geworden. Hij had al twee kleinkinderen van zijn dochter Nicole Richie (42), maar daar is dus nu een derde aan toegevoegd. Op 20 mei verwelkomde zijn jongste dochter Sofia Richie (25) haar dochtertje.

Dat nieuws deelt ze op Instagram, waar vooral de naam van het kindje de aandacht trekt. Eloise Samantha Grainge is namelijk geïnspireerd op de populaire tv-reeks ‘Bridgerton’. “20 mei 2024 is de beste dag van mijn leven”, schrijft Sofia bij een kiekje waarin ze de babyvoetjes van haar dochtertje toont.

Ook papa, Lionel Richie, is ontzettend trots. Hij deelt dezelfde foto op zijn Instagram met een roos hartje. Hoewel het voor hem de derde keer is dat hij grootvader wordt, was het moment van Sofia’s kindje bijzonder. “Mijn jongste kind krijgt zelf een baby, dat heeft me even laten schrikken”, vertelde hij daarover eerder al in een interview. “Deze kleine baby zal opgevoed worden zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Het is geweldig”, voegde hij eraan toe.

In de reacties lijkt dan weer vooral de naam van het kindje de aandacht te trekken. Eloise Samantha Grainge werd namelijk geïnspireerd door ‘Bridgerton’. “Wat een mooie naam, onze prinses is geboren”, schrijft iemand, verwijzend naar de serie. “Deze naam is eenvoudig, maar ook zo mooi”, klinkt het nog enthousiast. Bovendien worden ook enkele gifs van de serie gebruikt in de reacties. 

error: Kopiëren mag niet!