Shah Rukh Khan keert terug naar Mumbai uit het ziekenhuis 

Shah Rukh Khan is ontslagen uit het ziekenhuis en loopt met vrouw Gauri Khan, dochter Suhana Khan, zoon AbRam, hij beschermt zijn gezicht onder een paraplu. Shah Rukh Khan, die woensdag werd opgenomen in het KD-ziekenhuis in Ahmedabad, werd donderdagavond uit de instelling ontslagen.

Zijn manager, Pooja Dadlani, deelde via social media een update over de gezondheidstoestand van SRK en stelde fans gerust dat het goed met de superster gaat.

Het gezin werd gespot op de luchthaven van Mumbai, waarbij SRK ervoor koos om uit het zicht achter een paraplu te blijven. Gauri stapte samen met de manager van SRK als eerste naar buiten, gevolgd door Suhana en AbRam. De kleinzoon van Amitabh Bachchan en de geruchtenvriend van Suhana, Agastya Nanda, werden ook op het vliegveld gezien, maar vertrokken in een aparte auto.

Eerder op de dag bedankte Pooja Dadlani de fans en weldoeners van SRK voor hun gebeden en bezorgdheid. “Aan alle fans en sympathisanten van meneer Khan: het gaat goed met hem. Bedankt voor jullie liefde, gebeden en bezorgdheid”, plaatste ze op Instagram.

Juhi Chawla, een goede vriend en mede-eigenaar van IPL-team Kolkata Knight Riders (KKR) met SRK, had eerder een update gegeven over zijn gezondheid.  In een gesprek met News18 vertelde ze dat Shah Rukh zich de avond ervoor niet lekker voelde, maar dat er wel aandacht aan hem werd besteed en dat hij zich tegen de avond veel beter voelde. Juhi voegde eraan toe dat SRK binnenkort in de finale voor KKR zou juichen.

error: Kopiëren mag niet!