Rapper Diddy opnieuw aangeklaagd vanwege seksueel wangedrag

Sean ‘Diddy’ Combs wordt opnieuw beschuldigd van seksueel wangedrag. Een vrouw heeft de Amerikaanse rapper aangeklaagd voor seksueel misbruik, meldt entertainmentblad People.

Crystal McKinney zegt dat ze de rapper in 2003 leerde kennen toen ze als model werkte. Tijdens een etentje zou Diddy met McKinney hebben geflirt en haar hebben verteld dat hij haar kon helpen met haar carrière. Daarbij zou Diddy veel alcohol hebben opgedrongen aan de toen 22-jarige McKinney. Het model ging daarna mee naar zijn studio. Daar kreeg ze wiet aangeboden. In de joint zaten ook andere drugs, stelt McKinney.

Diddy zou zich daarna aan haar hebben opgedrongen en haar hebben gedwongen tot seksuele handelingen.

McKinney beweert dat de rapper haar carrière na het vermeende incident heeft gedwarsboomd. Ook had ze veel last van psychische klachten. Ze eist een schadevergoeding van de rapper.

Het is niet de eerste aanklacht tegen Diddy. Meerdere vrouwen hebben de rapper beschuldigd van wangedrag. Vier vrouwen, waaronder zijn ex Cassie, dienden een aanklacht in.

CNN deelde vrijdag bewakingsbeelden uit 2016 van de gang van een hotel. Op het filmpje is te zien hoe Diddy Cassie slaat, schopt en aan haar haren meesleurt. Het incident kwam ook naar voren in een aanklacht van de zangeres, maar die zaak werd vorig jaar november geschikt. Diddy heeft de beschuldigingen altijd ontkend, maar bood zondag toch zijn excuses aan.

Ook na het uitkomen van de beelden wordt de rapper niet vervolgd. Er is geen zaak meer mogelijk, omdat de gebeurtenis buiten de verjaringstermijn van vijf jaar valt. In maart viel de politie enkele huizen van Diddy binnen, omdat hij van onder meer mensenhandel zou worden beschuldigd. Dat onderzoek loopt nog. De rapper is nog niet aangeklaagd. 

error: Kopiëren mag niet!