Acteur Manoj Bajpayee leeft in de hogere middenklasse 

Acteur Manoj Bajpayee vertelde over zijn relatie met geld en zei dat hij samen met zijn vrouw een leven leidt in de hogere middenklasse, omdat daar de vrede ligt. Bajpayee zei dat hij een ‘middenklasseleven’ leidt, ook al heeft hij een verfijnde smaak en houdt hij van champagne.

In een interview zei de acteur dat hij met opzet een kleine auto zonder fancy features had gekocht, omdat hij zichzelf niet kon leren hoe hij zijn andere voertuig moest besturen, dat duur en volledig uitgerust is. Manoj zei ook, dat er geen grenzen zijn aan de menselijke ambitie, en aan het verlangen van iemand om meer rijkdom te vergaren dan hij nodig heeft.

Gevraagd naar zijn relatie met geld tijdens een optreden op het RealHit YouTube-kanaal, zei de acteur: “Je moet genoeg geld hebben voor medische kosten en voor de opleiding van je kinderen. Je moet een comfortabel en waardig leven kunnen leiden, waarin je van niemand geld hoeft te lenen. Dat is het. Anders is er geen limiet. De limiet is Ambani. Er zijn veel rijke mensen in de wereld, en ik kan niet zoals zij worden door te acteren. Je moet je eigen grenzen stellen en je hebzucht in toom houden.”

Hij zei dat hij nooit voor geld heeft gewerkt en vervolgde: “Zolang je geld als een bijproduct van je baan ziet, zul je vrede hebben. Als je wanhopig op zoek bent naar geld, zal je reis niet erg lang duren. Als u prioriteit geeft aan uw werk, zal het geld volgen. Ik geloof hier heel sterk in. Je moet geen concessies doen aan wat eigenlijk een bijproduct is.”

Manoj zei verder, dat hij in een gewone auto rijdt om ervoor te zorgen dat hij stevig met de voeten op de grond blijft. “Wij leven een middenklasseleven. En wij zijn er trots op. Maar dit is wat er gebeurt: als je naam maakt, volgt luxe. Ik hoef er niet naar te vragen. Maar uiteindelijk geven we de voorkeur aan ons leven in de hogere middenklasse, omdat daar de vrede ligt.  Je moet kiezen tussen hebzucht en vrede, en wij kiezen voor vrede… Ik heb een grote auto en een goedkope, kleine auto.  Ik rij het liefst met de kleine auto als we samen op pad gaan of als ik boodschappen ga doen.”

Manoj begon onlangs te werken aan het derde seizoen van zijn blockbuster Prime Video-show The Family Man, en zal vervolgens te zien zijn in de actiefilm Bhaiyya Ji.

error: Kopiëren mag niet!