Vivek Oberoi herinnert zich hoe ‘buddy’ Abhishek Bachchan en Ajay Devgn hem naar het ziekenhuis droegen 

Mani Ratnam’s ‘Yuva’, uitgebracht in 2004, bestaat deze week dus twintig jaar. De film blijft een gedenkwaardige film vanwege zijn verhaal, uitvoeringen en muziek. In de film acteerden Ajay Devgn, Esha Deol, Abhishek Bachchan, Rani Mukerji, Vivek Oberoi en Kareena Kapoor Khan.

Terwijl de film twintig jaar gaat vieren, haalde Vivek in een recent interview herinneringen aan de film op. Vivek herinnerde zich dat hij op de sets van de film een ​​vreselijk ongeluk had gehad en zijn been in drie stukken had gebroken. 

‘Yuva’ was een jaar uitgebracht nadat Vivek naar verluidt de relatie met Aishwarya Rai had uitgemaakt. Maar omdat hij op dat moment herinneringen aan de film koesterde, noemde hij Abhishek zijn ‘maatje’ en vertelde hoe Ajay en Abhishek de hele tijd aan zijn zijde stonden.

Vivek vertelde Times Now: “Een ontzettend leuke dag veranderde in pijn toen ik door een vreselijk motorongeluk mijn linkerbeen op drie plaatsen brak. Ik herinner me mijn grote broer Ajay en mijn vriend Abhishek aan mijn zijde, die me naar het ziekenhuis droegen en mijn zijde waren  de pijn van gebroken botten die door mijn huid scheuren en overal bloed. Toen Mani Ratnam het ongeluk van Vivek zag, kreeg hij een hartaanval, onthulde.”

Hij voegde eraan toe: “Erger moest nog komen. Ik kwam erachter dat Mani Anna een hartaanval kreeg nadat ze getuige was geweest van mijn ongeluk. Terwijl we allebei aan het herstellen waren in het ziekenhuis, waren Ajay en Abhishek bij mij en vrolijkten me op met grappen en pijnstillers in een niet zo heldere toestand.”

Vivek zei dat het hem vier maanden kostte om te herstellen. Hij ging hinkend terug naar de set en voltooide de opnames voor de nummers ‘Fanaa’ en ‘Anjaana Anjani’. Maar als hij er vandaag aan terugdenkt, vraagt ​​Vivek zich af hoe hij het voor elkaar heeft gekregen. Ondertussen ontving Abhishek veel onderscheidingen en prijzen voor ‘Yuva’. Zijn chemie met Rani in de film en het nummer ‘Kabhi Neem Neem’ waren enorm geliefd.

error: Kopiëren mag niet!