Richa Chadha: “Mijn echtgenoot Ali Fazal was erg ontroerd door mijn dans in Heeramandi”

Richa Chadha, die helemaal klaar is om haar eerste kind te verwelkomen, sprak in een recent interview met Pinkvilla over de reactie van haar man Ali Fazal op haar optreden als Lajjo in Heeramandi.

In Heeramandi speelt Richa Chadha een courtisane Lajjo, die verliefd wordt bedrogen door Zoravar, gespeeld door Adhyayan Suman en vervolgens optreedt op zijn bruiloft. Toen Richa werd gevraagd naar de reactie van haar man op de emotionele danssequentie in de serie, zei Richa: “Ik denk dat hij zeker erg ontroerd was door het nummer. Vooral dat nummer uit één take waarin ik een inzinking heb, samen met  dansen. Dat was het. Maar afgezien daarvan was alles in orde. Ik bedoel, hij vond het leuk.”

Eerder deze maand deelde Ali Fazal een schattige post om zijn vrouw te bedanken voor het enorme succes van Heeramandi. In de video plaatste hij verschillende video’s en foto’s van hem en zijn lieve vrouw, Richa Chadha, naast elkaar.

Hij onderschrijft de post: “Alleen een dwaas zou Lajjo niet meenemen en wegvliegen!!  (Lajjo-check) Je bent gewoon de beste en ik voel me zo gelukkig dat ik mijn aantekeningen persoonlijk met je mag delen. Gefeliciteerd partner met dit waanzinnige succes van #heeramandi. Je bent ver boven de norm uitgestegen die je altijd doet.”

error: Kopiëren mag niet!