Vernieuwing en verfraaiing van DC Robles Plein in Nieuw Nickerie

In Nieuw Nickerie wordt het DC Robles Plein, naast het Liefdespark, verfraaid en vernieuwd. Dit initiatief brengt nieuw leven in de omgeving en biedt kinderen de broodnodige gelegenheid om zich op hun eigen manier te vermaken.

Na jaren wordt het DC Robles Plein opnieuw ingericht om een veilige en stimulerende speelomgeving voor kinderen te creëren. De speeltuin accessoires worden volledig vernieuwd en er worden nieuwe speeltoestellen geplaatst. Van schommels en glijbanen tot klimrekken en wipwappen, het plein wordt een paradijs voor kinderen van alle leeftijden.

Een van de unieke kenmerken van het plein is de ligging direct naast het Liefdespark. Deze strategische locatie biedt gezinnen de perfecte gelegenheid om te genieten van een dag vol plezier en ontspanning. Terwijl de kinderen zich uitleven op het DC Robles Plein, kunnen ouders zich ontspannen in het aangrenzende Liefdespark.

De vernieuwing van het plein is een prachtig voorbeeld van gemeenschaps inzet en samenwerking tussen lokale bedrijven. De  nauwe samenwerking van de verschillende organisaties en vrijwilligers heeft bijgedragen aan de realisatie van dit project. Dankzij hun gezamenlijke inspanningen kunnen de kinderen in Nieuw Nickerie nu genieten van een veilige en moderne speelruimte.

error: Kopiëren mag niet!